پیشگیری در آشپزخانه: نکاتی برای مقابله با ویروس کرونا

پیشگیری کرونا در آشپزخانه

پیشگیری در آشپزخانه: نکاتی برای مقابله با ویروس کرونا

لطفا به نکات مطرح شده در این تصویر دقت کنید. به‌ویژه در صورتی که فردی در خانه شما دچار علایم تنفسی (مانند تب، سرفه و آبریزش بینی است).

مقابله با کرونا در آشپزخانه :

  • شستن دست (با صابون ) قبل از ورود به آشپزخانه
  • استفاده نکردن از ظروف ، ليوان، قاشق و چنگال مشترک
  • پرهیز از دست زدن به ظروف ديگران
  • شستن دستها (پیش از خوردن غذا و میان وعده )
  • ضدعفونی اسکاج به صورت روزانه
  • ضدعفونی خریدها با افشائه الكل، قبل از استفاده
  • استفاده از دستمال های یکبار مصرف برای نظافت سطوح
  • تخلیه سطل زباله، روزی دو مرتبه
  • ضدعفونی کردن تمامی سطوح به صورت روزانه

خصوصا سطوی که با نقاط قرمز مشخص شده
در غیر اینصورت سطوح را با دستمال کاغذی با پدهای الکلی یکبارمصرف لمس نموده و بلافاصله دور بیندازید

منتشرشده در ویروس کرونا

نشریه ای که به حضور شما خوانندگان گرامی تقدیم می گردد، نخستین نشریه تخصصی بهداشت و سلامت در استان البرز می باشد . این نشریه به عنوان بخشی از مسئولیت اجتماعی که برای خود در قبال آگاهی رسانی در حوزه سلامت به جامعه در نظر گرفته ایم

بیشترین نظرات