-->

پلو آذری

نویسنده 
پلو آذری

مواد لازم:

برنج                         4 پیمانه

 پیاز                         2 عدد

 کشمش                  50 گرم

گوشت                     250 گرم

روغن مایع                 2/1 پیمانه

 شیر                       4 پیمانه

 پیاز                       1 عدد

کره                       250 گرم

آب                       1 پیمانه

زردچوبه                1 قاشق سوپ خوري

خرما و خلال پسته به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا برنج را که از 3 روز قبل خیس کرده بودیم در کره کمی تفت می دهیم بعد زردچوبه را اضافه می کنیم، سپس شیر و آب را مخلوط نموده  و می گذاریم تا بپزد. بعد گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل با هم ورز می دهیم. گوشت را قلقلی کرده و در روغن داغ سرخ می نماییم. کشمش و خرما را کمی تفت داده و کنار گذاشته  تا وقتی که پلو آماده شود.بعد از اتمام مراحل پخت  پلو را در یک ظرف مناسب کشیده و روي آن را با کشمش، خرما و خلال پسته تزئین می کنیم.

نکته: پونه براي جلوگیري از ترش کردن معده خوب است.

 

  • سال: 1397
  • فصل: تابستان
  • شماره: 8
منتشرشده در سبک زندگی, نشریه 8

نشریه ای که به حضور شما خوانندگان گرامی تقدیم می گردد، نخستین نشریه تخصصی بهداشت و سلامت در استان البرز می باشد . این نشریه به عنوان بخشی از مسئولیت اجتماعی که برای خود در قبال آگاهی رسانی در حوزه سلامت به جامعه در نظر گرفته ایم

بیشترین نظرات